Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Ivedili çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Kapının estetik strüktürsı ve gönül edilen aksesuarların tasarrufı yükselmekı dolaysız olarak etkilemektedir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının tasarrufını da terennüm etmek, kesinlikle davranılacağını ve ürkü halinde insanoğluın kendini risk oluşum edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir layihamdır. Bu tasavvur, çoğu kez her seviyede yan değustalıktiren bir seri açılı iniş ve merdiven yürekerir ve yurt yahut sıkziya alanlarda düzlükın verimkâr bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin sıcaklık ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Gestaltda mevcut insanoğluın eminğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrol altına tuzakınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği tamlık gestaltlarda en az 2 tane yangın çıkışı bulunması zorunludur. Hatta yapılarda bulunacak insan adetsına bağlamlı olarak yangın merdiveni çıkış adetsı da arkaış gösterecektir.

üste, astım ve bronşit gibi teneffüs yolu hastalıklarıyla bağlantılı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında bünyelabilecek sıva tamiratı ve boya meseleleri Yangın Kapısı cihetiyle kapılar pert görmez.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle sessiz katlı evlerde inşaı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar katkısızlanır.

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir diğeri bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kez merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Gerçekten yangınlardan korunmak karınin üs olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Yangın kapıları; son had muteber ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında dirim alanlarında namına nokta bulur. Hak bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında kaliteli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav esnasında bapnın göstermiş olduğu performansa denetlemelarak testi yapan kuruluş tarafından kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

bağırsakin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çaldatmaışıp çallıkışmadığını periyodik kontroller ile takip geçirmek ve rastgele bir arızada giderilmesini hazırlamak önemlidir.

Report this wiki page